Mariska de jager interim manager

Referenties Opdrachtgevers

Dennis van der Veen; Business Manager / Marketing & Sales at Transcom

Mariska is daadkrachtig, bereid tot het doorvoeren van (moeilijke) veranderingen en goed in het aanbrengen van structuur in organisaties. Door haar open karakter en transparante manier van werken als Teamlead Channel Manager Inbound & Outbound bij NUON zijn onze zeer verschillende organisaties tot elkaar gekomen en hebben we succesvolle uitdagende en innovatieve multichannel projecten opgezet

Wouter Scholtens; Field Manager Telemarketing at Nuon

Ik heb (bijna) een jaar samengewerkt met Mariska en dat was een waar genoegen. In dit jaar is ze zowel mijn directe collega als mijn leidinggevende geweest en ik heb haar leren kennen als een bijzonder veelzijdig en professioneel persoon. Vaak zie je bij bedrijven dat een manager hoofdzakelijk werkt voor zijn/haar eigen doel en het leidinggeven er 'een beetje bijdoet'; dit is niet van toepassing op Mariska. Naast keihard te worden voor haar eigen doelen en die van de gehele organisatie heeft ze haarzelf geprofileerd als een kundig meewerkend voorman(-vrouw) mét aandacht en tijd voor haar werknemers. Ze heeft meermaals ruim te tijd genomen om stil te staan bij mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft door te sparren, eerlijk te zijn en uit te dagen bij mij duidelijkheid geschept over mijn eigen kracht en kwaliteiten. Vervolgens heeft ze er ook voor gezorgd dat ik deze kwaliteiten ook ten volste kon laten bloeien in mij dagelijkse werk, ik ben haar hiervoor erg dankbaar.
In de samenwerken met externe partners was Mariska ook een uniek persoon. De combinatie tussen informele omgang en zakelijke daadkracht heeft meerdere successen gebracht en heeft er deels voor gezorgd dat we zonder kleerscheuren door een tumultueuze periode zijn gekomen.

David Whitehead, Manager Operations at Van Ommen

Mariska is a talented interm manager with a wide range of skills and business acumen. A hand’s on people manager who is capable of running day to day business operations as well as coaching and development of new and not so new employees. During her assignment at Van Ommen (11months) she contributed to the redesign of our internal sales organization. Her input was vital in the final design and subsequent implementation. Other accomplishments include being on the selection and implementation team of a new contact center software (Vertical Wave 5.1) which came in on time and on budget. I highly recommend her for any company that is looking for a motivated and capable interm manager for a specific project or to run a day to day business operation

Ans Grin HR Manager GFI Control Systems B.V.:

IMPCO heeft recentelijk de firma TeleflexGFI in Gorinchem overgenomen, waar Mariska met ingang van januari 2009 tijdelijk ad-interim aangesteld was als Manager Customer Service. Het bedrijf GFI Control Systems BV (voorheen GFI Teleflex) had te maken met een tamelijk stuurloze Customer Service-Sales afdeling waar zij in een korte tijd structuur en lijn in heeft gebracht. Ik heb Mariska leren kennen als een voortvarende, deskundige en zeer communicatieve Manager.

Mariska is zelfstandig en flexibel als het gaat om reizen door het land.

GFI is een beursgenoteerde firma (van oorsprong Canadees), actief in de automotive (levering van gasinstallaties). Het bedrijf heeft een gemiddelde omzet van circa 25 miljoen en is een serieuze speler in de internationale wereld van de gasinstallaties. Mariska heeft zich m.a.w. staande weten te houden in een ingewikkelde, technische, internationale organisatie.

Roelien Luijt Uitgeefster www.shesports.nl

Mariska heeft de mentaliteit van een topsporter. Vastbesloten en voorzien van een mooie mix van vakkennis, lef, doorzettingsvermogen en talent weet ze haar doel te bereiken. Mariska is een echte teamspeler. Ze draagt niet alleen succesvol bij aan het geheel, maar weet ook anderen te stimuleren.  Met haar inbreng is winst binnen handbereik!