Wie ben ik….

Welkom bij Hunt4me Organisatie- & loopbaancoach | Talent ontwikkelaar | Adviseur

Hi! Ik maak graag kennis met je! Wil je weten wie ik ben, waar ik energie van krijg, wat ik doe en gedaan heb en waarvoor je bij mij terecht kunt? Lees verder en ontdek!

De mens achter…

Ik ben Mariska de Jager, 46 jaar geboren en getogen in Amsterdam, maar inmiddels verhuist naar een klein dorpje boven Haarlem waar ik samenwoon met mijn vriend. Ik ben iemand die continu in beweging is; sporten is van jongs af aan mijn grote passie. Het continu in beweging zijn pas ik niet alleen privé toe, maar ook in mijn coaching.

Ik ben pragmatisch, oplossingsgericht en doortastend. Zie en leg snel verbanden. Ik maak me een organisatie snel eigen. Ik ben een mensen-mens, hou van verbinden en netwerken, en ga een confrontatie niet uit de weg. Ik ben eigenzinnig: andere noemen het “prettig gestoord”. Humor is heel erg belangrijk in mijn leven en die humor gebruik ik ook als tool in mijn coaching sessies.

Ik kleur graag buiten de lijntjes en kijk verder dan dat wat standaard is. Ik werk en leef intuïtief en vind vertrouwen & recht door zee communiceren belangrijk., Ik kan wat ongeduldig zijn en wil altijd vooruit, nieuwe dingen doen, zien en ontdekken. Anderen typeren mij als energiek, gelijkmatig, recht door zee, hart op de goede plaats, open, betrouwbaar. Vooral een frisse persoonlijkheid en mooi mens.

Wat ik doe

Ik heb vanuit mijn bedrijf Hunt4me, als interim (lijn)manager bij diverse bedrijven in uiteenlopende takken van sport gewerkt. Focus tijdens die opdrachten was met name gericht op de mens gedurende de transities van een organisatie. Het in beweging brengen van mensen, teams en projecten om een resultaat te bereiken, onder mijn begeleiding. Sturen en corrigeren, provoceren en provocerend coachen daar waar nodig, maar altijd de mens op een prominente plek.

Op mijn Linkedin profiel vind je meerdere aanbevelingen van klanten die je een goede indruk geven van mijn aandeel in de bereikte resultaten.

Alles wat ik in de afgelopen 11 jaar in de praktijk heb geleerd, zet ik nu in als organisatie- & loopbaancoach/talent ontwikkelaar.

Mijn aanpak is – net als ik – niet een die in een hokje past. Ik stem mijn coaching af op jou en jouw team. Want ik geloof er heilig in dat alle energie die wij samen in het traject stoppen, zich uitbetaalt. Mijn drive is de ontwikkeling van mensen, de belangrijkste pijlers van jouw bedrijf. Door en met mijn coaching kunnen zij het beste uit zichzelf halen; hun talent benutten en ontwikkelen. Of je nu net bent gestart of al een tijd aan de slag bent, jij en jouw team groeien door persoonlijke ontwikkeling, door een goede balans tussen privé en zakelijk. En die ontwikkeling zorgt voor een beter bedrijfsresultaat.

Hoe?

Mijn praktijk richt zich op coaching. Zoveel zal je inmiddels wel duidelijk zijn. Ik werk zowel met en in bedrijven als met individuen. De individuele coaching sessies doe ik vaak gedurende wandelingen, buiten in de natuur. Ik heb gemerkt dat het buiten zijn een positief effect heeft op de uitkomsten.

Kennismaken?

Vind je dat het tijd wordt om in beweging te komen met jouw bedrijf maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met mij op: 06-22 31 99 45 of via mariska@hunt4me.nl