Over mij

Business Spin Master

Ik ben Mariska de Jager, geboren en getogen in Amsterdam, maar inmiddels verhuist naar een klein dorpje boven Haarlem waar ik samenwoon met mijn vriend. Ik ben iemand die continu in beweging is; sporten is van jongs af aan mijn grote passie. Het continu in beweging zijn pas ik niet alleen privé toe, maar ook in mijn coaching.

Ik ben pragmatisch, oplossingsgericht en doortastend. Zie en leg snel verbanden. Ik maak me een organisatie snel eigen. Ik ben een mensen-mens, hou van verbinden en netwerken, en ga een confrontatie niet uit de weg. Ik ben eigenzinnig: andere noemen het “prettig gestoord”. Humor is heel erg belangrijk in mijn leven en die humor gebruik ik ook als tool in mijn coaching sessies.

Ik kleur graag buiten de lijntjes en kijk verder dan dat wat standaard is. Ik werk en leef intuïtief en vind vertrouwen & recht door zee communiceren belangrijk., Ik kan wat ongeduldig zijn en wil altijd vooruit, nieuwe dingen doen, zien en ontdekken. Anderen typeren mij als energiek, gelijkmatig, recht door zee, hart op de goede plaats, open, betrouwbaar. Vooral een frisse persoonlijkheid en mooi mens.

 

CONTACT

Stuur een berichtje

    Naam *

    Email *

    Onderwerp

    Bericht

    Wat mensen zeggen over mij: