Spin your personal story
Personal branding

Coaching is een perfect instrument om aan je personal branding te werken. Gedurende je loopbaan verander je en is het belangrijk om aan je unieke merk te werken. Organisaties hebben grote marketing afdelingen dus waarom zou jij jezelf niet blijven ontwikkelen.

Als je mensen laten groeien (4)
Scale up mentor

Continue krijgen we te maken met verandering in onze economie. We kijken naar onze kosten, agile werkwijze en de inzet van mensen. Zowel bij groei als reorganisatie is er lef nodig om te blijven investeren in je mensen. Ik ben ervan overtuigd dat als je mensen groeien, je hun waarde en kennis verhoogt en autonomie geeft dat je eigen business mee groeit. Mensen hebben de juist motivatie en verbinding en het vertrouwen nodig bij verandering. Een mentor kan de perfecte ondersteuning zijn.

Mentor

Vanuit de dagelijkse operatie begeleid ik mensen in het behalen van hun groeidoelstelling, voor langdurige inzetbaarheid in je organisatie en jonge talenten bij hun eerste carrière stap. Van employee journee naar ambassadeurs!

Coaching on the job

Krijg jij een nieuwe taak of rol? Coaching on the job kan dan een effectieve tool zijn. Met directe feedback, korte instructies inclusief toetsing kan je je snel ontwikkelen.

Leiderschapcoaching

Leiderschap wordt onderschat en is een van de moeilijkste en soms eenzaamste beroepen. Je hebt soms de vrijheid nodig om met een partner te sparren over werk en je team zonder dat dit consequenties heeft. Een coach / mentor kan beide! Tools om te sparren over inhoudelijke zaken en de vertrouwenspersoon die je soms nodig hebt.

Organisatieontwikkeling & advies

Jouw mensen zorgen voor de groei in je bedrijf. Help je medewerkers niet alleen vooruit maar ook je  organisatie. In elk stadium van groei hebben organisaties advies en begeleiding nodig om te leren en verder te ontwikkelen zodat je mensen langere tijd weet te boeien en binden aan je bedrijf. Wil jij eens sparren over de ontwikkeling van je organisatie, afdeling en personeel stuur me dan een app!