Coaching young professionals

The best project you will ever work on is yourself

Coaching zorgt voor meer bedrijfsresultaat!

Voor Millenials en de Generation Z is coaching de nieuwe manier van managen. Ze hechten waarde aan 6 factoren voor succes: focus op doelen, geef regelmatig feedback, teamwerk is essentieel, werk systematisch en hou het pragmatisch; tenslotte zoek ze op, maak contact en creeer positiviteit. Al deze zaken zorgen voor de  3 pijlers waarmee ze goud waard zijn voor je organisatie.

Persoonlijke groei

Young professionals hebben leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. Sterker nog: voor hen is persoonlijke en professionele ontwikkeling het belangrijste. Tijd en ruimte hiervoor zijn essentieel.

autonomie

Handelingsvrijheid en verantwoordelijkheid levert in combinatie met zinvol leren, doelen en kaders stellen en goede feedback in een mentorprogramma de juiste resultaten. Het zorgt voor de juiste energievreters bij je doelgroep. Laat de doelgroep zelf ondersteuning organiseren.

verbondheid

Mensgericht werken en duidelijkheid geven zijn belangrijke onderdelen als het gaat om verbinding maken. Je merkt dat in de  samenwerking duidelijkheid en goede feedback gewaardeerd wordt. Het is belangrijk vooral je waardering uit te spreken en duidelijke kaders te stellen. Samenwerking tussen de generaties blijft belangrijk. Reverse monitoring kan een extra dynamiek geven.

"Bij Young Professionals gaat het om autenticiteit"   

“Ervaren mensen in de directe omgeving van Millenials kunnen feedback geven en ze bewust maken van hun persoonlijke unieke kracht.”

facts & figures Millenials & Gen Z

Grootse generatie

 Vanaf 2020 zijn alle Millenials actief op de arbeidsmarkt. Ze geven de voorkeur aan het werken met impact en milieubewuste projecten.

Online

Bijna 90% werkt online en gebruikt een vorm van social media. Ze multitasken, zijn social influencers en willen een blended aanbod hebben voor leren in combinatie met online.

Burn out & stress

De enorme prestatiedruk, mate van perfectie, induvidualisme en het perfecte plaatje mede door social media zorgt voor een hoge mate van gevoeligheid van burnout en stress klachten onder Millenials en Gen Z.