Wat ik doe

Het in beweging brengen van mens en organisatie

Ik ben een verteller in hart en nieren.

Geen storyteller maar een verhalen verteller om waarde toe te voegen aan je organisatie. Iedere organisatie en medewerker heeft een eigen cultuur en bijbehorende diversiteit met een ander verhaal verteld. In het verhaal help ik jou met groei, verandering en waarde toevoegen!

Vanuit mijn bedrijf Hunt4me werk ik als interim (lijn)manager, consultant, coach en begeleider bij diverse bedrijven in uiteenlopende takken van sport gewerkt. De focus tijdens die opdrachten is met name gericht op de mens in een transitie, verandering van een organisatie.

Het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties om samen een resultaat te bereiken, waarde toe te voegen daar word ik blij van.

Mijn aandachtsgebied is vooral gericht op operationele en dienstverlenende banen zoals Support, Back Office, Service en Sales. De ontwikkeling en iemands unieke talent zijn daarbij voor mij speerpunten. Iemand die waarde kan toevoegen in zijn rol zal zorgen dat de business ook beter gaat draaien. Ik heb mijn werk mogen doen bij een aaneenschakeling van mooie bedrijven van  “corporate” organisatie tot familiebedrijf en de zorgsector.

 Bij al mijn opdrachten heb ik extra waarde kunnen toevoegen in projecten. Naast de vele HRM taken en herstructurering, het leidinggeven heb ik gewerkt aan procesoptimalisatie, sourcing, aansturing third parties, implementatietrajecten van telefonie en de “natte handtekening”. In mijn opdrachten ben ik een duizendpoot met een helicopterview die perfect haar stakeholders weet mee te nemen. Een van mijn drijfveren is de diversiteit in mijn werk. Het feit dat ik elke keer opnieuw wordt uitgedaagd en iets nieuws mag zien en doen maakt dit werk tot een feestje.

Als leidinggevende heb ik altijd 2 petten op gehad vanuit die gedachte ben ik in 2019 jaar gaan studeren in de richting van coaching, loopbaan coaching en organisatiepsychologie. Een ware aanvulling op mijn huidige werk en naast mijn reguliere opdrachten doe ik nu dan ook coaching trajecten. Wil je meer informatie over deze trajecten kijk dan ook eens op: coaching & development of duurzame inzetbaarheid.

 

Testimonials